FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

SCREAM FOR BOOZE - Bemutatkozik a domoszlói banda

2015. május 20. - bush69

scream_4_booze.jpg

A zenekar 2014. nyarán alakult Domoszlón. A két alapító tag Ferencz Milán (dob) és Simon Dénes (gitár) egy hosszú italozós este után megalapították a zenekart, amelybe azonnal találtak énekest és basszusgitárost is. Ének posztra Erdei Csabát, basszeros posztra pedig Besenyei Dánielt választották.

facebook_png.png"Zeneileg pörgősek és szókimondóak vagyunk. Előnyben részesítjük a saját számainkat, de játszunk feldolgozásokat is. Miután megalapítottuk a zenekart, huzamosabb ideig nem volt nevünk, de a nehéz szülés végén megegyeztünk közösen a Scream for booze névben. Még 2014 őszén stúdióba vonultunk, ahol 2 számot felvettünk. Ezekből választottunk egyet amire december végén egy klipet is forgattunk. A Szenny című klip 2015. februárjában került fel a legnagyobb videómegosztó portálra, és nemsokkal később újra stúdióba vonultunk Egerszalókra, ahol még 5 számot vettünk fel. 2015 április elején tagcsere történt a basszus poszton. Besenyei Dániel helyére Móricz Ferenc érkezett egyenesen Szegedről és így több lehetőségünk lett arra, hogy kimozduljunk a kis szentélyünkről, Domoszlóról és környékéről."

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr97476682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása