FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

AYLEN'S FALL - Az ÉTER-Plusz tehetségkutató döntőjében

2015. május 15. - bush69

aylen_s_fall_2014_10.jpg

Döntött a zsűri! 18 döntős zenekar az ÉTER Pluszon! Internetes bekerülő show-ban követhettük végig az idei ÉTER-Plusz tehetségkutató 18 legjobbját. A Show most lezárult, de 2015. május 29-30-án folytatódik! ÉLŐBEN, Egerben a Bolyki-völgyben.

facebook_png.pngA révkomáromi Aylen's Fall is bejutott a döntőbe. A zsűriben ott volt a Wisdom-ból ismert Nagy Gábor is, aki így nyilatkozott:

"Mit mondjak? Aylen's Fall... Rohadtul ott a helyetek a fesztiválon!!!!"

ÉTER-Plusz Tehetségkutató Fesztivál. Közel 150 jelentkező közül, 18 csapat jutott végül a döntőbe. Tehetség, stílus, tudás, jó zene. Bor, napfény, Bolyki-völgy.

A rendezvény célja immáron 10 éve: Lehetőséget nyújtani az országban és a határon túl élő, szárnyaikat próbálgató amatőr magyar tehetségeknek a bemutatkozásra és a fejlődésre. Későbbiekben a győztes zenekarok a város, a megye és a régió jó hírének öregbítését szolgálják. További célunk megteremteni a tartalmas és hasznos kikapcsolódás lehetőségét a fiatalok és idősebbek számára egyaránt.

Forrás: www.eterfesztival.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr737460674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása