FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

THE TROUSERS - Meghallgatható az új album

2015. május 11. - bush69

the_trousers_band.jpg

A budapesti rockzenekar legutoljára 2013 márciusában jelentkezett lemezanyaggal, a „Freakbeat” 2014-ben Fonogram-díj jelölést kapott „Az év legjobb hazai hard rock/HM lemeze” kategóriában, valamint vendégszerepelt rajta a svéd garázsrock-legenda, Nicke Andersson (The Hellacopters). (A 2010-es „Soul machine” album is Fonogram-jelölt volt.)

facebook_png.png

Az új lemez 2015 január és április közt készült a budapesti Artist Factory-ben. A dalokat az énekes-gitáros Kőváry Zoltán írta, kivéve az A different world című szerzeményt, ami Kőváry Zoltán és bátyja, a Neo-ból is ismert Kőváry Péter szerzeménye. A felvételeket Cs. Szabó Zoltán, a zenekar dobosa vezette, ő volt a hangmérnök, ő keverte és masterizálta az anyagot. A produceri munkát a zenekar közösen végezte.

Kiadó: Soulmachine Records

Zenészek:
Kőváry Zoltán – ének, gitár
Locke Péter – gitár
Iliás Ádám –basszus
Cs. Szabó Zoltán – dob, percussion, vokál

Vendégzenészek:
Derecskei Zsolt – billentyű
Csányi Rita – vokál
Szénás-Máthé Nándor – szaxofon a „Sonic desert” című számban

A lemez elkészültét a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) támogatta. (Ezt mindenhol meg kell említenünk.)

A borító Simon-Mazula Tibor képzőművész munkája, a front alapjául Albrecht Dürer „Kost fordítva meglovagoló boszorkány” című 1500-as rézmetszete szolgált. A lemezen szereplő zenekari képeket Barta Imre készítette.the_trousers_mother_of_illusion_front-final-small.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr327450780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása