FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ROCK ON! FEST 2015 - Vendéglátósok jelentkezését várják a szervezők!

2015. május 09. - bush69

rockonfest2015hir.jpg

Idén második alkalommal kerül megrendezésre a Rock On! Fest, mely a MetalWar Fest méltó utódjának bizonyult. A Népliget területén, szeptember első hétvégéjén megrendezésre kerülő fesztivál Budapest egyetlen ingyenes rock fesztiválja, mely több mint 20 ezer látogatót vonzott az elmúlt években.

facebook_png.pngA hazai rock és metal legismertebb zenekarai állnak évről-évre színpadra, és a SzeptEmber Feszt berkein belül megrendezésre kerülő fesztivál páratlan a maga nemében. A rendezvény idén szeptember 4. - 6. között kerül megrendezésre, és a Rock On! Fest színpada a Népliget metróállomás, a Planetárium és a hajdani Jurta színház háromszögében elhelyezkedő füves területen helyezkedik el. Az ezt övező szabad területre várjuk vendéglátósok jelentkezését.

2013-ban, az akkor még MetalWar Fest néven futó rendezvényen olyan zenekarok szórakoztatták, ingyenesen a közönséget, mint a Wisdom, a Pokolgép vagy a Mobilmánia. 2014-ben a fesztivál főzenekarai az Akela, az Alcohol, a Hungarica, a Nevergreen, az Omen, és az Aurora voltak. Az idei évben hasonlóan színvonalas programot terveznek a szervezők, és három napon át már kora délutántól dübörög majd a minőségi rock és metal muzsika a Népligetben. A jelentkezés és további infó itt: rockonfesthungary@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr127444356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása