FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ELVIS MEMORY NIGHT - Emlékest április 11-én

2015. április 07. - bush69

elvis_wallpaper_700.jpgAz Official Elvis Fans Community Hungary bemutatja: Elvis Memory Night

Nehéz elképzelni, hogy van, aki ne tudná, ki a rock’n’roll királya, gyakorlatilag a világ (egyik) leghíresebb könnyűzenei előadója mind a mai napig, pedig már 38 éve annak, hogy örökre lehunyta szemeit. Elvis Presley mindössze 42 évet élt, bár filmszerepei nem győzték meg túlzottan a kritikusokat, életműve viszont mély nyomott hagyott a zene világában.

A rockabilly első énekeseként tartják számon, nem kevés előadót, zenekart inspirált munkássága, sőt, mindezt napjainkban is tapasztalni. Ha sorsa, élete másképp alakul, idén 80. születésnapját ünnepelhette volna. Minden évben, főképp születésének vagy halálának évfordulója táján a világ számos országában megemlékeznek róla, gyakran egy-egy zenés emlékest keretében. Hazánkban is elterjedt eme hagyomány, melyet ápol az április 11-én megrendezésre kerülő Elvis Memory Night, hol 3 zenekar és számos vendég közreműködésével csendülnek fel Elvis dalai, felidézve a király munkásságát. Az est folyamán színpadra lép Elvis by Fly, a CHEVROMANDALA Transit Ride (mely zenekar letesztelte az éttermet, akik arról fognak gondoskodni, hogy rendes amerikai ételt is egyetek a " Fald fel Amerikát" étterem segítségével, akik Miskolci éttermükben már étlapra tették Elvis kedvenc szendvicsét, amit a rendezvényen ti is megkóstolhattok), továbbá az eseményre hangolódva egy Elvis feldolgozással érkezik az Alcohol zenekar. A sztárvendégek közt olyan nevek szerepelnek, mint Fenyő Miklós, valamint a Csinibabák! Műsorvezető: Horváth Ede (Retro Webrádió Szeged). A rendezvényen megtekinthető lesz az Elvis 80 kiállítás egy része, illetve a dekoráción túl sok egyéb is színesíti a programot: pin-up lányok, jampifodrászat, az Elvis Presley Enterprises általt engedélyezett termékek, a szünetekben és a fellépések között Szilágyi Gábor debreceni tánctanár tart rock and roll táncoktatást. A Fald Fel Amerikát étterem jóvoltából megkóstolhatod Elvis kedvenc (banános-mogyoróvajas-baconos) szendvicsét, vagy ha a bendőd bírja nevezz be a Yeti burgerevő versenyre!elvis_emlekest.jpg

Esemény: https://www.facebook.com/events/1550606298543197

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr487348542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása