FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ALCOHOL - pénteken a révkomáromi Rock Club 25-ben

2015. március 17. - bush69

alcohol_0320_revkomarom.jpg

Talán borovicskára vágynak a pesti srácok, hogy célba vették a komáromi Erzsébet híd északi oldalát? A kezdeti nehézségek után búsulás helyett útilapu talpra kötve, a helyszínválasztás ideális: a Rock Club 25-be látogatnak, s ha már betérnek, miért ne zenélnének?

Március 20-án még nem ér révbe az Alcohol zenekar tavaszi turnéja, ellenben a célállomás Révkomárom, ahova a koncertsorozat állandó vendége, a Last Fire is velük tart. A két fővárosi banda mellett a ’helyi erők’ is színesítik a programot: Gúta fiatal tehetségeinek csapata, avagy a koncertek terén igen aktív Fortissimo csatlakozik az eseményhez. A pult egész nap fogadja vendégeit, koncertre érkezni este héttől érdemes, a kilépés... bizonytalan :-)

Esemény: https://www.facebook.com/events/814076495332279

 

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr287278615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása