FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

EYE FOR I - Február végén a királyi tévében!

2015. február 19. - bush69

eye_for_i_tv_m2.jpg

2014. április 11-én, a Subscribe vendégeként az A38 hajón játszott az Eye For I. A felvétel a köztévé által rögzítésre került, és ezt a felvételt 2015. február 26-án, csütörtökön, éjjel 00:10-től, az M2 csatornáján meg is nézhetitek. A zenekarral interjú is készült, ezt is megnézhetitek a fenti időpontban.

facebook_png.pngA 2015-ös évet a stúdióban kezdte az Eye For I. Hamarosan végeznek a "Foreshadow" névre keresztelt EP dalainak - Memories, Social Knife, Disgusted - rögzítésével. A zenekar nagyon sikeres évet zárt tavaly, fesztiválfellépések - Fezen, Rockmaraton , Zorall Sörolimpia - és sikeres klub bulik vannak a hátuk mögött. Az idei terv az első klip, nyár végére egy új EP, és utána a srácok belekezdenek a nagylemez munkálataiba.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr547187809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása