FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

CAMPUS FESZTIVÁL - debrecenbe jön az Enter Shikari

2015. február 09. - bush69

campus2015.jpgAz egyik legenergikusabb angol zenekar is koncertet ad a július 22-én kezdődő Campus Fesztiválon. A debreceni rendezvényre idén nem csak az izgalmas hazai felhozatal lesz a jellemző, hanem a színes nemzetközi programkínálat is.

A július 22-én kezdődő debreceni Campus Fesztivál programkínálata hamarosan teljes, a már most biztos fellépők között olyan ismert előadók szerepelnek, mint a Depresszió, az Ossian, a Lord és a brit Enter Shikari is.

enter_shikari.jpgA Campus egyik kiemelt fellépője az elektronikával kísért metalcore vonal egyik sikercsapatának számító brit Enter Shikari lesz. Az együttes többször járt már Magyarországon, úgyhogy elég nagy rajongótábort sikerült kialakítaniuk. Koncertjeik mindig a legenergikusabb fellépések közé tartoznak, stílusuk annyira egyedi, hogy még a harcedzett kritikusok sem tudták megfejteni. Leginkább a kategorizálhatatlan jelzővel lehet őket illetni, dalaikban van minden: metal, trance, hardcore, vagy dubstep. Év elején elkészült "The Mindsweep" című lemezük, nemrég pedig a BBC Radio 1 Studio Sessions-nek köszönhetően még a Trónok harca sorozat főcímzenéjét is feldolgozták.

A Campus Fesztivál helyszíne újra a Nagyerdei Stadion melletti terület lesz, a korszerű és igényes infrastruktúra, a kulturált, páratlan környezet egyaránt hozzájárul ahhoz, hogy a Campus Magyarország egyik legkomfortosabb fesztiválja legyen. Tavaly összesen mintegy hetvenezren buliztak a debreceni Nagyerdőn a négy nap alatt.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1498577567044053

campus2015flyer.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr197155889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása