FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

NIGHT DEMON - Klippremier: Screams In The Night

2015. január 14. - Kovenant

nd.jpeg

Az SPV/Steamhammer kiadó gondozásában január 19-én jelenik meg az amerikai klasszikus heavy metalt játszó Night Demon bemutatkozó albuma, a "Curse Of The Damned". A zenekar máris közzétette első klipjét, mely a Screams In The Night című, erősen korai Metallica és Mercyful Fate hatásokat mutató nótájukra készült.

A Los Angelestől egyórás autóútra fekvő kisvárosból, Ventura-ból származó amerikai csapat egy hagyományos heavy metalt játszó trió (Jarvis Leatherby ének és basszusgitár, Brent Woodward gitár és Dusty Squires dob). A csapat hatásai között tetten érhető az Iron Maiden, a Metallica, a Diamond Head, az Angel Witch, a Riot és a Saxon, valamint a The Misfits is. Bár a Night Demon zenéjében tagadhatatlan a '80-as évek nagy bandáinak befolyása, bemutatkozásukra sokan felfigyeltek a szakmából is, igen gyorsan sikerült lemezszerződést kötniük, így debütalbumuk megjelenését követően európai körútra is indulnak. A turné főleg a német nyelvterületre fog koncentrálni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr37074415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása