FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ZORD - debreceni koncert, őszre új album

2015. január 08. - bush69

zord.jpgJanuár 17-én a debreceni Roncsbárban játszik a miskolci Zord a Kalapács és a Csodatanker társaságában, és a tervek szerint 2015 nyarán felvételre kerül a "Thorns & Wounds" album folytatása.

A harmadik Zord album megjelenése szeptemberre várható, a stúdiómunka pedig a szolnoki Denevér stúdióban zajlik majd.

facebook_png.pngJelenleg is a Stahl Radio játszási listáján szerepel a Zord "Thorns & Wounds" albuma, és 2014 végén hat héten át az internetes rádió honlapján a hallgatók szavazhattak is a miskolci thrasherek albumára, amelynek eredményeként öt alkalommal az első helyen végezett a csapat. Ez talán nem véletlen, hiszen a nemzetközi médiában igen kedvező fogadtatásban részesült a Zord második albuma, ebből némi ízelítő:

"Ez egy igazi rejtett thrash metal gyémánt!!!" (Rock Overdose; Görögország)

„A Thorns & Wounds’ olyan, mint egy dögös koncert számlistája.” (Lords of Metal; Hollandia)

"... Figyelmeztetek mindenkit, ha ezt meghalljátok a rádióban, akkor nagy őrület lesz, és baromira fel fogtok pörögni tőle. ALL HAIL Zord!!!! (Vendetta Metal Magazine; Finnország)

„…Az eredmény, annak spontán esszenciájaként, igazán figyelemre méltó: adjatok egy esélyt ezeknek a kelet-európai metalhead-eknek, ugyanis teljes mértékben megérdemlik." (Rock Hard Italy; Olaszország)


A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr287053283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása