FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

OFFROAD MINIFESTO - Underground összefogás

2015. január 07. - bush69

offroad_minifesto.jpg

Hosszú-hosszú idő után újra elérkezett az idő arra, hogy ne csak az éterben, hanem élőben is találkozhassatok egymással. A Rockvilág.hu és az egyik leghallgatottabb műsora, az OffRoad közös szervezésében újra a koncerttermekre fókuszálunk, és igyekszünk összehozni a zenészt, a rajongót, a szakmában dolgozót, és persze a műsorvezetőt egy önfeledt bulira.

Az OffRoad Minifesto elnevezésű rendezvény első megmozdulása 2015. január 17-én lesz, a helyszín pedig a Route 66 (Budapest, II. ker., Rákóczi F. út 129). Az est öt fellépője, ha együtt nem is, külön-külön már bizonyította, hogy ha ők megjelennek, ott indul a banzáj! A mulatság este fél 8-kor veszi kezdetét és a buli kifulladásig tart majd. A Támogatói díj mindösszesen 600 forint lesz, a jó hangulat pedig garantált.

Január 17. (szombat) – OffRoad Minifesto

Fellépők: Semmi Pán(i)k, Sorrow Is A Sage, Solidity, Samas, Harloch

Támogatói díj, mellyel teljes egészében a zenekarokat támogatjátok: 600 Ft

Kapunyitás: 18:30 Kezdés: 19.30

Esemény: https://www.facebook.com/events/1551256038446241/

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr97051163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása