FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

STAND UP AND SCREAM - hogy még a hullák se nyugodjanak

2014. október 26. - bush69

révdown.jpgNovember 15-én a révkomáromi Rock Club 25-ben igazi deathcore ünnep lesz. A Stand Up And Scream és a Felvidéki Rock Magazin jóvoltából 2 jegyet is nyerhetsz a bulira.

Tovább

RÓZSASZÍN PITBULL - nem vég-, de novemberi úti cél az A-Cél!

Rózsaszín Pitbull.jpg

Fedélzetén egy rakat pitbullal rózsaszín ködbe burkolózott Rejsz Royce gördül be a Rottenbiller utcába, csomagtartójában hungaricumi, hálaadási pulyka, gumi nuni, talán még krumplistészta is akad... Sikeresen megáll a klub előtt, ha még fog a fék – szerencsére járművük nem hathengeres vadkenderes (jönnének másképp is, de senki nem adta kölcsön a bicaját). A vendégek közt biztos nem lesz jelen a miniszterelnök úr, legfeljebb az ember, aki kankós bottal jár, no meg a különösebb bemutatásra nem szoruló Béla bá’. ’Senki nem ír saját dalt?’ Hallgass csak bele a friss nótákba! Nemrég jött ki az új nagylemez, beszerzése sem bonyolult, csak pár kattintás. Kinek Alcsútdoboz messze van, az jöjjön a fővárosba, ahol november 15-én, szombaton az A-Cél Rock’N Sport Klubban csendül fel a Pitbull Rock’n’Roll! Ez nem rózsaszín álom, ahogy a nyereményjáték is valós: ha szerencsés vagy, másodmagaddal ingyen térhetsz be az eseményre, mely a zenekar koncertsorozatát tekintve könnyen lehet, Budapesten az utolsó lesz idén. Addig is egyél, igyál, szaporodj – de ne szorulj be a zetorba!

Tovább

LEGION METAL FEST - november 1-én a Dürerben

lmf_durer_nov1.jpg

November elsején, a Dürer Kertben kerül megrendezésre a Legion Metal Fesztivál. A több, mint tíz zenekart felvonultató fesztiválon olyan remek csapatok produkcióját nézhetjük és hallgathatjuk végig, mint a Watch My Dying, a Let The Cigar Die, a Subliminal Merger, az Eye For I és ezen a bulin búcsúzhat a budapesti közönség a ScerrA zenekartól is. A nagyteremben 19 órától, a kicsiben pedig 19:30-tól kezdődik a mulatság és ha 19 óráig a helyszínre érkezel, a belépésért csak 1000 forintot kell fizetned.

Tovább

BZ PROJECT - friss hírek Bátky Zoliéktól

BZ project.jpgHabár Bátky Zolit, vagy ahogy a legtöbben ismerik, BZ-t már olyan produkciókban is láthattuk és hallhattuk, mint a Stonehenge, az After Crying vagy a Wendingo, a legnagyobb ismertséget az X-Faktorban történő szereplés hozta meg a számára. Nemrégiben gondolt egyet, és létrehozta a BZ Projectet, melyben a saját zenei elképzeléseit kívánja megvalósítani, valamint egykori zenekarainak olyan dalait feleleveníteni, amelyeket a közönség már jó ideje hallani szeretett volna.

Tovább

SEX ACTION - hat év után újra együtt a nagy négyes

sexaction.jpg

Hat év kellet ahhoz, hogy egyértelművé váljon, hogy a Sex Action az alapító tagoktól Sex Action és ez ettől működik. A Matyi 50. szülinapi koncertje, a márciusi Düreres buli ás a nyári Rock Partos teljes koncert az eredeti felállásban bebizonyította, hogy minden félreértést és nézeteltérést félre lehet és kell tenni, hiszen a közönség még mindig ugyan úgy várja és szereti a régi négyest.

Tovább
süti beállítások módosítása