FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

SEX ACTION - hat év után újra együtt a nagy négyes

2014. október 24. - bush69

sexaction.jpg

Hat év kellet ahhoz, hogy egyértelművé váljon, hogy a Sex Action az alapító tagoktól Sex Action és ez ettől működik. A Matyi 50. szülinapi koncertje, a márciusi Düreres buli ás a nyári Rock Partos teljes koncert az eredeti felállásban bebizonyította, hogy minden félreértést és nézeteltérést félre lehet és kell tenni, hiszen a közönség még mindig ugyan úgy várja és szereti a régi négyest.

facebook_png.pngMost a nagy budapesti visszatérés a Barba Negrába a Junkies lemezbemutatójával lesz összekötve. A zenekar extra vendége Abaházi Csabi, aki a régi közös, hírhedté vált turnéjuk hangulatát próbálja felidézni. Mindenki készüljön, mivel egy fergetege éjszaka elé nézünk. Ezt követően már csak az áprilisi nagy 25-éves születésnapi bulira fókuszál a zenekar.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr786829759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása