FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

KISSING CANDICE - Klippremier: Ghosted

2014. december 29. - Kovenant

kc.jpg

Az amerikai horror/shock metal banda, a Kissing Candice 2015-ben fogja megjelentetni első albumát a Victory Records gondozásában és ízelítőként máris közzétették a "Ghosted" dalukra készített klipjüket.

A csapat énekese, Joey Simpson az alábbiakat nyilatkozta a videóval kapcsolatban: “A klip nyers formában mutatja be a KISSING CANDICE bandát, itt nincs semmilyen sztori vagy bűvészkedés. A célunk alapvetően az volt, hogy mindenkinek megmutassuk az együttest. Reméljük, miután megnéztétek a klipet, csak a fejeteket vakarjátok majd, de persze a kíváncsiságotokat is sikerül majd remélhetőleg felébreszteni!" Mike Grippo, a basszusgitáros még hozzátette: "Azt akarjuk bebizonyítani, hogy a KISSING CANDICE nem kizárólagosan a zenéről szól. Igazi horrorbanda vagyunk és az általunk kialakított művészi világot szeretnénk veletek megosztani!"

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr907020431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása