FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

DARKNESS DIVIDED - Klippremier: Eternal Thirst

2014. december 29. - Kovenant

darkness-divided.jpg

Az amerikai metal banda, a Darkness Divided közzétette klipjét, mely az "Eternal Thirst" című nótára készült. A dal az idén a Victory Records gondozásában megjelent bemutatkozó albumukról (Written In Blood) az első kislemez is egyben.

"Az "Eternal Thirst" nóta a kedvenc dalunk a lemezről." mondta a csapat énekese, Gerard Mora. "Ez egyike a sötétebb hangulatú tételeknek. Látványos klipet akartunk készíteni, így a forgatás során nagyon izgatottak voltunk, hogy jól sikerül-e a végeredmény. Reméljük, élvezni fogjátok!" 

DARKNESS DIVIDED most fejezte be az amerikai turnéját a Prepared Like A Bride, a Colossus és az In Dying Arms társaságában. További 2015-ös dátumokat is közzé fognak tenni hamarosan. 

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr277020405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása