FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

BLIND MYSELF - az év utolsó bulija Felvidéken

2014. december 26. - bush69

blindmyself_revkomarom.jpgA budapesti Blind Myself idei utolsó koncertje a révkomáromi RÉV - A Magyar Kultúra Házában lesz a Bastards (Motörhead Tribute Band) és a Vesztegzár társaságában.

Gergőék "Négyszögöl" című új albumát négy részben kapta meg a rajongó, amiről mindent ellehet mondani, de azt nem hogy rosszul sikerült. Itt a bizonyíték: http://blindmyself.com/negyszogol A banda az utóbbi hónapokban az Apey and the Pea és a Leander Rising zenekarokkal koncertezett Magyarországon, ami jövőre folytatódni fog. December 27-én szombaton Felvidéken adják idei utolsó koncertjüket Révkomáromban, ahol fellép még a komáromi Bastards, akik Motörhead tribute zenekarként ismertek, de már javában dolgoznak saját szerzeményeiken is. A szintén komáromi thrash metal brigád, a Vesztegzár is fellép, akik új énekesükkel készítik legújabb nagylemezüket.facebook_png.png19:00 Kapunyitás
20:00 Bastards (Motörhead Tribute Band)
21:20 Vesztegzár
22:40 Blind Myself

Esemény: https://www.facebook.com/events/1504695116460387

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr987013075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása