FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

REBEL - az óévet is velük búcsúztathatod

2014. december 10. - bush69

Rebel.jpg2015-ben, még a lemezmegjelenést megelőzően több helyen és több városban is bulizhattok a Rebel zenekarral. Előtte még méltóképp elbúcsúztatják az óévet.

facebook_png.pngTöbbek között az Akela zenekar társaságában, a nemrég nyílt Légóban (esemény alább), majd a következő időpontokban és helyeken lesznek fellelhetőek: Január 31. Showbarlang, Február 14. Big Bike, Március 27. Szigetszentmiklós, Rock Lyuk. Március 28. Crazy Mama, Április 18. Hatvan.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1545456859021489

A Rebel készülő lemezanyaga nem más, mint a Crossholder első lemezének folytatása. Ezt Karcsi lényégében már 2011-ben, a Crossholder thaiföldi turnéjáról hazatérve megírta, és közeleg a nap, mikor a teljes anyag eljut majd a rajongókhoz és az érdeklődőkhöz, Rebel néven. Egy öt számos EP már most kapható 600 forint + posta áron, melyért erre az email címre írhattok: rebel.metal.band@gmail.com

Igazi sztárparádé várható a Rebel tavasszal megjelenő első lemezén, mely a "Ha eljön majd a vég" címet kapta. Molics Zsolt (Cool Head Klan), Ángyán Tamás (Mamut,Cool Head Klan), Tóth Károly (Akela), Kálmán György (Triász), Sandro Capona (Temperance, IT), Szabó Gergely (Dalriada) és Magyar Csaba „Pater” (Semmi Pánik), mint a 2015 tavaszán megjelenő első lemez közreműködői lesznek. A csapat már a lemezmegjelenés előtt több városban és klubban lesz látható és hallható.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr116972851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása