FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

SOUL HUNTER MUSIC CLUB - Tombstone | Noizes Band | Kedilek koncertek

2014. december 04. - bush69

dzsinglbellsz.png

Ingyenes Mikulás party-val vár mindenkit a dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Club. Fellép a Tombstone, a Noisez Band és a Kedilek.

December 6-án, Mikulás napján fellép a mosonmagyaróvári Tombstone zenekar, akik dirty rock zenéjükkel ajándékozzák meg a felvidéki rockzene kedvelőit. Fehér Tamás (Kokas) személyében új énekesük van, akit a Nuclear V.G. zenekarból ismerhetünk. A banda jövő nyárra tervezi első stúdiólemezének megjelenését. Az őszi-téli turnéjuk a felvidéki Szilason fejeződik majd be.

Két felvidéki banda is ott lesz. A gellér-i Kedilek blues-rock zenekar, akik többnyire feldolgozásdalokat játszanak koncertjeiken, de nemrégen a közösségi oldalukon közölték, hogy a saját dalaik megírásán dolgoznak és a jövőbeli terv egy saját dalokból álló lemez kiadása. A harmadik fellépő a bősi Noizes Band lesz.

Esemény: https://www.facebook.com/events/833618543368686

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr66957711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása