FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

NICKELBACK - újra Budapesten

2014. december 01. - bush69

NICKELBACK.jpgA többszörös platinalemezes kanadai rock banda, a Nickelback hatalmas turnéra indul 2015-ben, "No Fixed Address" című nyolcadik albumuk megjelenése kapcsán. Az európai turné szeptember 30-án indul Helsinkiben, hogy november 25-én az SSE Wembley Arénában érjen véget Londonban.

facebook_png.pngEz a Nickelback tizedik világkörüli turnéja, amely 31 különböző városban lesz látható jövő ősszel Európában.
Előző, óriási sikerű teltházas budapesti koncertjük után hazánk ismét részese lehet a zenekar koncertkörútjának, október 16-án, péntek este lépnek majd színpadra a BudapestArénában!

A hivatalos rajongói klub tagjai az ajándékok, exkluzív lehetőségek és tartalmak mellett most elsőként vásárolhatják meg belépőjegyeiket is a koncertre december 2-án 9 órától. További információk és csatlakozási lehetőség a www.nickelback.com oldalon.

Nickelback 1996-os feltűnése óta az utolsó két évtized egyik legsikeresebb és figyelemreméltóbb bandájaként szilárdította meg hírnevét. Több mint 50 millió albumot adtak el világszerte és a XXI. század második legsikeresebb külföldi csapatává váltak az USA-ban a Beatles után. Ellenállhatatlan és megkerülhetetlen slágerük, a How You Remind Me Az Évtized Rock Dala címet kapta a Billboardtól. Számtalan elismerésük között található Az Évtized Rockbandája csakúgy, mint a 9 Grammy-díj jelölésük, 3 American Music, egy World Music, egy People's Choice és 12 JUNO díj, valamint beiktatásuk a kanadai Hírességek Sétányán.

Az október 16-i, budapesti fellépésre jegyek már december 4-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül. A koncertre 2 különböző VIP csomag is megvásárolható:

Early Entry

  •     Állójegy mellé vásárolható VIP csomag
  •     Külön bejáraton történő bejutás az Arénába a hivatalos kapunyitás előtt
  •     Exkluzív Nickelback turné ajándék
  •     Laminált Nickelback passz

 
Hot Ticket

  •     A lelátóra szóló legjobb ülőjegyek mellé vásárolható csomag
  •     Külön bejáraton történő bejutás az Arénába
  •     Exkluzív Nickelback turné ajándék
  •     Laminált Nickelback passz


A Nickelback első budapesti fellépésére már hónapokkal korábban elkelt minden jegy tavaly, így érdemes lesz most a rajongóknak mihamarabb biztosítani helyüket a koncerten.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr826949157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása