FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

MOBILMÁNIA - hallgasd meg a teljes lemezt

2014. december 01. - bush69

mobilmania.jpgFénypokol címmel október 23-n jelent meg a P.Mobil tagokból alakult Mobilmánia harmadik stúdióalbuma.

facebook_png.pngEzen a lemezen hallható először az új felállás, Kispál Balázs és Csintalan Márk gitárosok és Molnár "Stula" Péter énekes személyében. A törökbálinti SuperSize-ban rögzített dalok szövegeit Horváth Attila jegyzi, aki többek között a Piramis, a Korál és az Omen zenekarokkal is dolgozott korábban. A lemezen Vikidál Gyula is vendégszerepel, aki október 23-án is ott volt a Barba Negrás lemezbemutatón.

December 5-én Sopronban, 31-én pedig a budapesti Club 202-ben lépnek fel.

Sopron: https://www.facebook.com/events/1559524260946831

Budapest: https://www.facebook.com/events/364304690394625

mobilmaniaclub202szilveszter.jpg

"Szedd össze a barátaidat és szilveszterezz velünk! Hatalmas dilizésre készülünk! De előtte egy különleges -egyszeri- MOBILMÁNIA koncertműsorral lepjük meg a Mániásokat. A TRB és RockBand műsorban már a bátrabbak a színpadon is részt vehetnek! És hajnal felé egészen meglepő műsor következik... Egy igazi mulatozás, ha már szilveszterezni hívunk, bolondozzunk együtt! Velünk tart (a bolondozásban is) Vikidál Gyuszi is! A belépő tartalmaz egy üdvözlő italt és virslit, az étterem egész éjjel működik, ital akciók és a koncertek után rock disco vár rátok!Ez lesz az első közös, koncertezős szilveszterünk, gyere tarts velünk!" (Mobilmánia)

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr876949125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása