FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

MEGYER CAMP - csak 1000db bérlet lesz kapható

2014. november 26. - bush69

Megyer Camp Fesztivál.jpgMegjelentek az első nevek a Megyer Camp 2015-ös programjában, e-mellett egy másik érdekes hírt is közöltek hazánk legkisebb falujában megrendezésre kerülő program szervezői. „Megszületett a döntés, hogy a falu méretéhez szabjuk a mi kis fesztiválunkat. December 07.-én 17.00-tól kezdjük az 1000 db bérlet értékesítését.”

facebook_png.pngSzerintük pont ez a méret az amit a falu infrastruktúrája elbír és még kellemes a közönségnek. Ha valakinek nem lenne ismert a helyszín, Megyeren a házak udvarai alakulnak át fesztivál helyszínekké a három napra, főleg ez különbözteti meg a külterületekre, focipályákra, kempingekbe kitelepülő rendezvényektől. A fentiekből következik, hogy mostantól nem a nézőszám növelése a cél, hanem a résztvevők minőségi kiszolgálása úgy zenei programmal, mint infrastruktúrával. Így is várhatóan a klubtagokkal, stábbal és a fellépőkkel együtt is azért megközelítik a kétezer napi látogatót. Azt is leszögezték, hogy nem lesz 1001-dik bérlet, így ha mind elfogyna csak pár napijegy lesz értékesítve, de a napijeggyel nem tudtok a faluban aludni, táborozni a látogatók. Ők Sümegen tudnak szállást találni. A napijegyeket a fix program elkészülte után és az eladott bérletek arányába januárban kezdik értékesíteni.

Ennek a döntésnek az oka egyszerű, 2011-ben lépték át a bennalvók először a kritikus 1000 főt, itt látható volt, hogy ezt a kis falu infrastruktúrája nem tudja kezelni. Valahol ez is közrejátszott a Sörolimpiával való szakításhoz. Tavaly szerencsére csak az utolsó nap volt érezhető, hogy ne tovább, ez csak ennyit bír. A nyár folyamán körvonalazódott, hogy két út van, az első hogy további fejlesztések és beruházásokat követően irány a nézőszám növekedés, vagy a meglévő infrastruktúra rendbetétele, fejlesztése és azt mondani, ezer táborozó kényelmesen elfér, a bérlet ára fedezi a zenekari költségeket és ez a létszám nem megterhelő a falura. A szervezőcsapat az utóbbi mellett döntött.

Amúgy hasonló elven működik a  Fishing on Orfű, csak ott 5000 fő a határ.

Összefoglalva, mindenkinek aki szeretne részt venni ezen a három napos fantasztikus kis fesztiválon, igyekezni kell a bérlet megvásárolásával, mert az eddigi tapasztalatok alapján pillanatok alatt el fog fogyni.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr646935449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása