FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

TANKCSAPDA - Rockkarácsony Felvidéken

2014. november 21. - bush69

tankcsapda_felvidék_2014.jpg

Rockkarácsonyt rendeznek december 20-án a csallóközcsütörtöki kultúrházban. Bár idén már járt Felvidéken az idén 25. születésnapját ünneplő debreceni Tankcsapda, de az őszi turné keretén belül csak itt lépnek fel.

A házigazda Phoenix Rt. is ott lesz természetessen, akik Lukácsék turnéjának vendégei és az a megtiszteltetés érte őket, hogy az év végi Főnixes bulin is ők léphetnek fel. A vendég az ugyancsak csallóközcsütörtök-i War Is Ours rock 'n' roll banda lesz.

Esemény: https://www.facebook.com/events/345229272268281

"Urai vagyunk a helyzetnek" címmel október 14-én jelent meg a debreceni maffia új lemeze, ami a banda hivatalos szülinapja. A Köpök Rátok klipjét a cikk végén nézheted meg. A Phoenix Rt. "Nincs ellenszer" című lemeze pedig tavaly jelent meg, ami teljes egészében meghallgatható.

tankcsapdafelvidékjegy.jpg

Forgalomba kerültek a belépők a jubileumi turné egyetlen felvidéki állomására!
A helyszín korlátozott befogadó képessége miatt jobb, ha mielőbb beszerzed a jegyet, ha nem akarsz lemaradni egy felejthetetlen buliról! - írták a szervezők.

Jegyek itt:
Dunaszerdahely - FOCUS MUSIC SHOP
Dunaszerdahely - Soul Hunter MC
Somorja - Horváth Laci TATTOO
Bős - Heizer Zoltán - Hözö PC SERVIS
Ekecs - Kálmán Rudi
Nagymegyer - Jednota - Supermarket /Kálmán Judit/
Lég - 572 Rock Pub
Csallóközcsütörtök - Góóól presszó

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr856920351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása