FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

Kishírek a nagyvilágból - lemezmegjelenések és koncertinfók 2014/11/20

2014. november 20. - Kovenant

MH.bmp

Összegyűjtöttünk néhány aktuális koncert- és lemezinfót a metal közösség háza tájáról, reméljük, hogy örömötökre fog szolgálni!

MACHINE HEAD: Az amerikai banda eddigi legjobb lemezeladási eredményét érte el Amerikában, ahol az első héten 18.200 példányt értékesített a Nuclear Blast által kiadott BLOODSTONE & DIAMONDS albumából (lemezkritika itt), mellyel a Billboard lista 21. helyét csípték meg. A korong egyébként Németországban és Ausztriában a lemezeladási lista 6., Nagy-Britanniában a 18., Svájcban pedig a 7. nyitott.

UFO: a veterán hard rock banda 2015. február 23-án jelenteti meg az SPV/Steamhammer gondozásában következő nagylemezét, melynek címe: "A Conspiracy Of Stars". A csapat a lemezmegjelenést követően februárban és márciusban európai körútra indul, melynek során ellátogatnak Németországba, Lengyelországba, Csehországba, Svájcba, Litvániába, Nagy-Britanniába és Írországba is.

CROBOT: Az amerikai retro-rock banda a Black Label Society társaságában fog turnézni 2015 februárjában és márciusában Európában. A koncertkörútnak sajnos se felvidéki, se magyarországi megállója nincs. A csapat legfrissebb albumát (Something Supernatural) a Nuclear Blast hozta ki október közepén (lemezkritika itt).

Crobot.bmp

BLUES PILLS: A szintén retro-blues rock banda éppen most fejezte be a német nyelvterületen tartott koncertturnéját, melynek során a Nuclear Blast által kiadott bemutatkozó albumukat népszerűsítették, de 2015 elején máris beterveztek újabb 13 fellépést. Sajnos a bluesgyógyszerész csapat most sem áll meg sem Felvidéken, sem pedig Magyarországon, mivel ismét Nyugat-Európa felé veszik az útirányt.

BP.bmp

MOONSPELL: A portugál csapat a Napalm Records gondozásában fogja megjelentetni legújabb albumukat ("EXTINCT" címmel) 2015 márciusában. A banda a lemez megjelenését követően Európa-körútra indul, melynek első állomása természetesen Portóban lesz. A vendégzenekar a turnén a Septic Flesh.

moonspell.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr396919135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása