FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

FANATICS - tribute és cover tehetségkutató

2014. november 20. - bush69

fanatics_kep01.jpg

2015. Január 14-én, indul el a belvárosi Cinema Rock Cafe tribute és feldolgozás zenekarok számára meghirdetett tehetségkutatója! Célunk a mérhetetlen mennyiségű, hasonszőrű banda közül a minőségi, megfelelő hangszeres tudással bíró, valamint az eredeti nótákhoz és előadókhoz tisztelettel nyúlók kiválogatása!

A megmérettetésen olyan zenekarok indulhatnak, amelyek egy az egyben -tribute együttesként- játsszák egy-egy ismertebb magyar vagy nemzetközi előadó számait, avagy –cover bandaként- saját ízlésükre formálva adják elő azokat. Nyertesünk nem csekély mennyiségű és minőségű nyereménnyel távozik a döntőből! Lemezfelvételhez, videokliphez, zenekari honlaphoz és sokféle kiegészítő díjhoz jut. Ezen felül készpénzzel és önálló nagykoncerttel, valamint nagyobb rendezvényeken való fellépésekkel is támogatjuk őket! Természetesen a tehetségkutató kapcsán folyamatosan, fordulónként jelennek majd meg cikkek, interjúk és egyéb híradások a legnépszerűbb orgánumokon.

A Fanatics – Tribute és Cover Tehetségkutató selejtezőből, elődöntőből és döntőből áll. Az elbírálásában a magyar rockzenei élet ismertebb zenész alakjai, a média képviselőivel karöltve adják majd a szakmai zsűrit. Nagy szerepe lesz az összegyűlt közönségnek is, hiszen minden forduló végén általuk is továbbjut valaki!

Menetrend:

− Selejtezők: Január 14, 15, 21, 22, 28, 29.
− Elődöntők: Február 12, 19, 26.
− Döntő: Március 6.

A jelentkező zenekaroktól az alábbiakat várják

− Bemutatkozás PDF vagy DOC formátumban
− Három nóta MP3 formátumban Youtube, stb. linkként. (Nem kötelező stúdiófelvétel. Próbatermit vagy koncerteset is elfogadunk.)
− Pontos zenekarral kapcsolatos adatok és elérhetőségek
− A nevezési díj 8.000 Ft, melyet csak az előzetes válogatáson túljutott, azaz a helyszíni selejtezőbe bejutott együttesektől kérünk

A nevezéseket január 11-ig a szervezes@musicon.hu email címre várják!

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr356919235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása