FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

BLACK-OUT - 21.szülinapi buli a Barba Negra Music Club-ban

2014. november 13. - bush69

BLACK-OUT_21.jpg

Az utóbbi időben erősen érzékelhetjük a jelenséget, amiről a Black-Out kapta nevét. November 15-én azonban végre visszatérhetnek emlékeink, hiszen Kowalsky, Fehérvári Attila és a Csányi testvérek egy év után újra beveszik a Barba Negrát, hogy megünnepeljék a zenekar soron következő, 21. születésnapját!

A bő 20 évetartó Black-Out hangzás, a karizmatikus énekhangnak, az elmésen megkomponált gitárriffeknek és vokáloknak, valamint a virtuóz, ám mégis masszív alapokat hozó ritmusszekciónak köszönhetően a zenekar védjegyévé vált!

Mindennek tálalása is emlékezetes lesz, ugyanis a zenekar idén előszörm, speciális pirotechnikával és vetítéssel készül az egyetlen koncertre, amit idén ad!

2014.11.15-én megvásárolható és dedikálható lesz a Black-Out 20 év 20 dal dvd-je, ami a tavalyi év frenetikus születésnapi buliján készült!

A korai dedikálás (19:30) mellett, a két előzenekar miatt is érdemes korán érkezni! Az estét a fiatal tehetségekből álló Lucy nyitja, akik egy mini lemezbemutató koncerttel készülnek. Utánuk a 90-es évek óta szintén aktív Hollywoodoo melegíti az estét!!! Csillagos című számukat az idén nyáron már-már rongyosra játszották a rádiók, de emellett számos slágerrel készülnek az estére! Bizonyára sokan emlékeznek, hogy 10 éve a Süss Fel Napban együtt játszott a két banda. Azóta Gergő, a zenekar frontembere, csak a súlyától szabadult meg, énekhangja ugyanolyan masszív, mint azelőtt, és ezt november 15-én meg is mutatja nekünk!

Program:

20:30: Lucy

21:15: Hollywoodoo

22:15: BLACK-OUT

Koncertek után buli hajnalig!

jegyek:

elővételben: 2000 Ft,-

helyszínen: 2500 Ft,-

On-line jegyértékesítés:

Barba Negra Music Club rendszerében:

http://musicclub.barbanegra.hu/black-out_20141115

Ticketportal rendszerében:

http://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=46761

Broadway Jegyiroda rendszerében:

http://broadway.hu/black-out-budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr26892613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása