FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

SARPEDON - Új norvég banda a láthatáron!

2014. október 31. - Kovenant

Sarpedon.JPG

A finn Inverse Records kiadásában december 5-én jelenik meg az új norvég csapat, a SARPEDON debütalbuma, amiről most egy dalt meg is hallgathatsz!

Torgeir P. Krokfjord norvég gitáros már évek óta készíti elő a Sarpedon bemutatkozó anyagát. Bár a zenekar összes tagja számos zenei projektben is részt vesz, a lemez most már hamarosan megjelenik.

A Sarpedon szakítani akar a progresszív metal jelenlegi definíciójával, bár hatásként megemlítik többek között az alábbi bandákat is: Savatage, Nevermore, Symphony X, Emperor, és a Queen. Céljuk a fenti csapatok által képviselt stílus egybegyúrása és valami teljesen új létrehozása.

Torgeir a brigád zenei irányítója, míg tetvére, Eirik P. Krokfjord énekesként csatlakozott. Carl Engstrøm dobos az extrém/black metal színtér jól ismert figurája, olyan bandákkal játszott és turnézott együtt, mint a Troll, Endezzma, Astaroth és az Attentat). Andreas Wærholm és Eirik a billentyűsi feladatokat látja el.

Sarpedon cover.JPG

Az albumon a következő számok fognak szerepelni:

01. Anomic Nation
02. The Lusk Letter
03. The Claustrophober
04. Dead Birds
05. A Seed of Evil
06. The Carnival
07. My Mysteries Unwind – Part I
08. My Mysteries Unwind – Part II

 

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr76851751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása