FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

SUBSCRIBE - Klippremier: Every Skin

2014. október 20. - bush69

SUBSCRIBE_Every skin.jpgThis Moment Will Soon Be Gone címmel idén márciusban jelent meg a budapesti Subscribe zenekar új stúdióalbuma, aminek Every Skin című dalára készített új videoklipet.

facebook_png.pngA csapat frontembere a dal kapcsán ezt mondta a HammerWorld magazinnak:

"Elég különleges felépítésű dal; egyből a verzével indít, nincs semmi felvezetés. Ilyet sem csináltunk még! A B verze latinos hangulata miatt Salza volt a dal munkacíme. Stadionrefrén is van benne és egy olyan C rész, ami miatt szeretem ennyire ezt a melót!" (nevet)

A Facebook-ra kikerült bejegyzés:

Végre elkészült a Tőletek kapott pénzből forgatott Every Skin-klip. Köszönjük szépen a türelmet, reméljük Ti is úgy érzitek, hogy megérte várni rá!

A klip megálmodója Horváth Viktor, akivel fantasztikus volt dolgozni. Nagyon örülünk, hogy rá esett a választásunk. Nagyon tudta, hogy mit szeretne, szerencsére nem tűrt kompromisszumokat és teljesen végig tudta vinni elképzeléseit. 2 maratoni forgatási napot töltöttünk együtt. Köszönjük Viktor + Kinopravda + Umbrella!

Statisztáinknak külön óriási riszpekt, hogy kitartottak mellettünk, ha kellett akár az éjszaka közepéig is!

Mindenkivel találkozunk az Isten Háta Mögöttel közös 15 éves turnén!
 

SUBSCRIBE_15évesturné_2014.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr666807597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása