FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

BLIND GUARDIAN - Vége a várakozásnak!

2014. október 20. - Kovenant

BLIND GUARDIAN_band_2014.jpgVége a várakozásnak! A Blind Guardian visszatért! Az új kislemez, Twilight Of The Gods címmel december 7-én jelenik meg.

facebook_png.png A világ legnépszerűbb fantasy metal bandájának régóta várt új albuma 2015-ben fog megjelenni, az első kislemez pedig a Twilight Of The Gods. A Twilight Of The Gods a Krekfeld városból származó német együttes első szerzeménye négy év óta. A kislemez digitális formában 2014. december 7-én lát napvilágot a Nuclear Blast kiadó jóvoltából.

A Blind Guardian énekese, Hansi Kürsch az alábbiakat mondta a dallal kapcsolatban.

Ez a dal a Blind Guardian lényegét jelenti. Mindannak összegzése, amiben a csapat hisz: innovatív, dallamos és brutális is egyben. Így tökéletes módja annak, hogy a rajongók ráhangolódjanak a hamarosan megjelenő lemezre. A 'Twilight Of The Gods' nóta igazi zúzda a Blind Guardian szellemében és egy olyan dal, mely "megragadja a rajongókat az általunk valaha írt legepikusabb és legfogósabb refrénnel” mondta Kürsch.

A Blind Guardian az Egyesült Királyságban egy exkluzív koncertet is ad 2015. április 12-én Kentish Town-ban (helyszín: The Forum). Az előzenekar az izraeli progresszív metal banda, az Orphaned Land lesz. A jegyek értékesítése hamarosan megkezdődik.

 blindguardian_twilight.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr416810913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása