FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

INVADER - lemezbemutató koncert a Club 202-ben

2014. szeptember 11. - bush69

invaderclub202.jpg

Március 21-én látott napvilágot az Invader Szép Új Világ névre keresztelt albuma. A zenekar felállása 2012 folyamán szilárdult meg, Jósa Tamás énekessel, és a  Lahovicz "Puccer" Zoltán vezette csapatot Hornyák Péter, Mezőfi József és Munkácsi Tamás erősíti még. A korongra 12 dal került fel, és a megjelenést követően nem sokkal a Club 202-ben már debütál az album néhány dala, ahol az Invader Blaze Bayley vendége volt. Most viszont elérkezett az ideje az igazi lemezbemutatónak, ami szintén a Club 202 falai között kerül megrendezésre, 2014. október 17-én.

facebook_png.pngAz Invader két vendégzenekarral készül. A jelenleg harmadik lemezén dolgozó Twisterrel és a Flood in The Desert zenekarral, akik épp az első korongjukat rögzítik.  Az eseményre szintén hivatalos Jung Norbert, akit az Ego Projekt zenekarból ismerhetnek a rajongók, illetve Schrott Péter, aki a Tűzmadár frontembere.

A kapu 19 órakor nyílik majd és 1500 forint lesz a belépő. A helyszínen természetesen megvásárolható lesz a Szép Új Világ, és további Invader relikviákhoz is hozzá lehet majd jutni.

Az eseményt itt találhatjátok: https://www.facebook.com/events/340161582810384/

A zenekar elérhetővé tette a lemez összes dalát annak érdekében, hogy akinek esetleg még nincs meg, az is felkészülten érkezhessen a lemezbemutató bulira, ahol egyébként kedvezményes áron az eredeti albumot is meg tudja majd vásárolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr996687793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása