FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

PHOENIX RT. - a felvidéki banda az X-Faktor-ban

2014. szeptember 06. - bush69

Phoenix zenekarxxx.jpgFelvidékről tavaly a szőgyén-i MadDogX zenekar a Billy Idol Rebel Yell című dalával aratott nagy sikert. Most a csallóközcsütörtök-i banda is megpróbálkozik.

facebook_png.pngSzeptember 27-én szombaton kerültek műsortba. Ha lemaradtál róla, akkor itt bepótolhatod:

http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor/2014/09/27/4-valogato/phoenix-rt

Az RTL Klub tehetségkutatójába idén már 14 éves kortól jelentkezhettek a versenyzők, a műsor készítői egy igazán friss, színes, erős szériát ígérnek. A mentorszékben Tóth Gabi, Alföldi Róbert és Szikora Róbert mellett az Atlantából a műsor idejére hazatérő Little G Weevil - bluesgitáros, énekes - foglal helyet. A tehetségkutató show vezetője Istenes Bence. Az X-Faktor nézői a válogatóktól egészen a döntőig kísérhetik figyelemmel 2014 felfedezettjeinek az útját. A versenyzők idén is négy kategóriában indulhatnak: lányok, fiúk, 25+ és csapatok. Mind a négy kategória versenyzői egy-egy mentor segítségével készülnek majd az élő show műsoros fellépéseikre, ahol már nem csak a mentoroknak, de a közönségnek is bizonyítaniuk kell. Az új évad számos meglepetést tartogat a műsor rajongóinak.

...úgy döntöttünk idén mi is megpróbáljuk...
Nekivágtunk tehát tarisznyánkban hamuban sült pogácsával... borral..sörrel...pálinkával, na meg hatalmas elszántsággal hogy a TV-ből is üvöltsön a Dob, Gitár, Basszus meg a Rock'n'Roll!!
Hogy mire lesz elszántságunk elég kiderül hamarosan...!

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr246674229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása