FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

SCERRA - búcsúkoncert Révkomáromban

2014. szeptember 01. - bush69

ScerrA2014.jpgA budapesti szimfonikus extrém metal banda 5 év után befejezi pályafutását. Október 24-én a révkomáromi Rock Club 25-ben búcsúznak el a felvidéki rajongóktól.

facebook_png.png

Anno azt mondtuk, hogy addig megyünk, amíg csak lehet, most pedig úgy döntöttünk, hogy eljött ez a pont. Kivétel nélkül köszönjük mindenkinek, aki bármilyen módon kötődött hozzánk ezt a felejthetetlen 5 évet, éljen bennetek ugyanolyan pozitív emlékként, ahogy bennünk is! Köszönjük a rengeteg támogatást, reméljük adtunk annyit, amennyit szerettünk volna! Úgy gondoltuk, hogy pár gépelt sor helyett egy videóval köszönünk el tőletek és persze tartunk búcsúkoncertet is, ahogy azt ez az 5 év megérdemli. Támogassátok továbbra is a magyar undergroundot, maradunk tisztelettel:
Virágos Ádám, Udvardi Ákos, Fekete Zsolt, Kovács Dávid, Barabás Olivér

Az est vendégzenekarai a komáromi Vesztegzár és a budapesti Samas

Esemény: https://www.facebook.com/events/714182885327548

A Vesztegzár zenekar lassacskán tíz éve nem tágít a thrash műfaj mellől, de miért is tenné amikor 100%- ban működik a dolog? Saját elmondásuk szerint zenéjük elkanyarodik a dallamos death metal felé, máskor meg a groove tematikájára épít. Ha bejön a lobogó szakáll és az old school stílus, minden bizonnyal el fogja nyerni a tetszésed!
A 2009-ben alakult Samas, inkább egy aktuálisabb vonalat képvisel. Modern riffjeiket akár egy ipari mérlegre is tehetnénk, az több mint valószínű, hogy kiakadna azok súlyától! A színpadképet és a banda tagjainak átélését külön ajánljuk figyelmetekbe!
De miért is megismételhetetlen ez az esemény? Azért, mert a Scerra most játszik utoljára Révkomáromban. Itt volt a budapesti formáció első határon túli koncertje, és itt lesz az utolsó is, novembertől ugyanis a zenekar inaktív státuszba lép. Persze most nem szomorkodni kell hanem eljönni, és tombolni még utoljára egy hatalmasat, október 24-én Révkomáromban a Rock Club 25-ben!

2014.11.01. Budapest, Dürer Kert: https://www.facebook.com/events/281241108730664

 

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr36656687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása