FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

DINAMIT - koncert a szímői fröccsnapokon

2014. augusztus 29. - bush69

dinamit2014band.jpg

Ma este a szímői fröccsnapokon a legendás Dinamit együttes. Délután négy órától kezdődően felvidéki, cseh és lengyel rock zenekarok is színpadra lépnek.

A Dinamit együttes 1979-ben alakult a Skorpió három tagjából, (Szűcs Antal Gábor, Papp Gyula, Németh Gábor) valamint hozzájuk csatlakozott Vikidál Gyula (P.Mobil) és Németh Alajos (Mini).
A nagy sikerű szupergroup három éves fennállása alatt két nagylemezt és két kislemezt készített, ezek közül a "Tinédzser dal" minden idők legnagyobb példányszámban eladott magyar kislemeze. Több kirobbanó sikerű nóta fűződik a zenekar nevéhez, például a "Dinamit a vérem", "Engem ne sajnáljatok", "Néma kőszobor".
Az alakulás után harminc évvel, 2009-ben újjáalakult az együttes, melynek tagjai: Szűcs Antal Gábor, Jankai Béla , Zselencz László, Németh Gábor, az énekesi poszton pedig - mivel Vikidál Gyula elfoglaltságai miatt nem vállalta a közreműködést - a fiatal, rendkívül tehetséges Kálmán György szerepel, aki méltóan helyettesíti legendás elődjét." (forrás: http://www.dinamitegyuttes.hu/)

Februártól Rudán Joe is teljes jogú tag, akit többek között a POKOLGÉP, P.MOBIL, MOBILMÁNIA zenekarokból ismerhetünk.

facebook_png.pngA pénteki program:

16.00 Blue Zone
17.00 M-Rock
18.00 Joint Venture
19.00 Makaron &Rajca (PL)
20.00 The Newmour Experience (CZ)
21.00 Dinamit
22.30 História

Szombat | 23:30 | Irigy Hónaljmirigy

Esemény: https://www.facebook.com/events/665014653606620

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr536647975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása