FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

LEANDER RISING - szeptemberben új lemez

2014. augusztus 27. - bush69

Leander Rising2014.jpgSzeptember elején jelenik meg Köteles Leanderék második lemeze, aminek lemezbemutatója szeptember 6-án lesz a Barba Negra Trackben.

facebook_png.png

Az éneket és a dobokat a SuperSize Recording és TrashHill stúdiókban, a gitár és a basszus sávokat pedig házilag rögzítették. A 13 dalos új lemezről a két klipesített Győzelem nélkül, Félőlény mellett az Öngyötrő, Hóvirága Keresztes Ildikó előadásában már hallott Nem akarok többé játszani, a Kállai Ernő hegedűművésszel már koncerten is előadott 27 év című dalok biztos, hogy helyet kapnak az új lemezen, aminek lemezcímét és borítóját még nem tették közzé. Ősszel a Blind Myself és az Apey and the Pea-vel közös turnéra indulnak.

Szeptember 13-án a felvidéki Nagykaposon adnak majd koncertet a magyar blueskirály, Deák Bill Gyula és zenekara után este tíz órakor.

Esemény: https://www.facebook.com/events/837074599658487

Itt a öt werkfilm és a 6 dal

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr636641205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása