FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

METAL FOREVER FESZTIVÁL - megszűnik, ez volt az utolsó

2014. augusztus 14. - bush69

Metal Forever Fesztivál14.jpg

Augusztus 2-án került megrendezésre a Metal Forever Festival Nagycsalomján. Öt év szünet után tavaly sikeresen újjáéledt rendezvény idén mégis megszűnik.

Sajnos úgy alakult, hogy a folyamatos nehézségek miatt be kell fejeznünk a rendezvény szervezését, így a jövőben a Metal Forever Festival megszűnik! Volt már egy nagyobb szünet, de úgy tűnik, hogy az idei évad számai és végeredménye arra kényszerít, hogy azt amit eddig fanatizmusból, zeneszeretetből és barátságból csináltunk végérvényesen be kell hogy fejezzük.

Mivel egy olyan rendezvényről van szó amit a szó legszorosabb értelmében önerőből, magánszemélyekként építettünk fel, ebben a formában elképzelhetetlen, hogy tovább folytatódjon.
Bízunk abban, hogy azok akik az elmúlt években ellátogattak hozzánk jól érezték magukat és kellemes emlékeket őriznek majd az MFF-ről.

Néhány napon belül felkerülnek ide az oldalra az utolsó évad maradék videói, fényképei, beszámolói és ezzel amint azt mondottuk lezárjuk a történetet.

Végül ismételten szeretnénk egy nagy köszönetet mondani mindenkinek, látogatónak, támogatónak, az összes segítőnek, önkéntesnek akik időt és energiát nem sajnálva tevékenykedtek és segítették a rendezvény gondtalan lebonyolítását, nem utolsó sorban pedig köszönjük a településnek Nagycsalomjának!

Sziasztok!
üdvözlettel MFF!

facebook_png.png

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr906602945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása