FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

DON GATTO - Pénteken a Soul Hunterben! | Vendég: ZeroDay

2018. január 18. - bush69

don_gatto_graf.jpgMagyarország egyik legjobb koncertzenekara érkezik Felvidékre. A szekszárdi Don Gatto pénteken a dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Club-ban lép fel a győri ZeroDay társaságában.

facebook_png.pngJANUÁR 19. | DUNASZERDAHELY | SOUL HUNTER MUSIC CLUB

ESEMÉNY

Eddig 500 fellépésünk volt nem csak itthon, hanem Szerbiában, Ausztriában, Németországban, Svájcban, Szlovákiában, Belgiumban, Franciaországban, Hollandiában, Horvátországban, Romániában, Lengyelországban, Litvániában, Lettországban, Boszniában, Észtországban, Olaszországban, Szlovéniában és Csehországban is. Játszottunk már a First Blood, a Born From Pain, a Death Before Dishonor, a Napalm Death, a Madball, a Max & Iggor Cavalera Return to Roots, a Hatebreed, a The Casualties és a The Exploited zenekarokkal is. Megnyertük a Metal Battle tehetségkutató magyarországi elődöntőjét és kijutottunk Wackenbe, a világ egyik legnagyobb metál fesztiváljára, ahol a 28 döntős zenekar közül kilencedikként végeztünk. Megnyertük a legjobb koncertzenekar díjat a HangSúly szavazáson. (Olvasható a banda honlapján: www.dongatto.com

A győri skate-punk rock / pop-punk zenekar 2014-ben alakult. facebook_png.pngdon_gatto_zeroday_in_soul_hunter.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr3413585019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása