FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

DISTRESS OF RUIN - Dalpremier: To Become Feathered

2016. január 10. - bush69

distress_of_ruin.jpg

Az Észak-Karélia fővárosában működő finn Distress of Ruin új kislemeze tavasszal jelenik meg "Insights" címmel. A 2010-ben alakult öttagú dallamos death metal csapat új EP-je szerzői kiadásban jön ki, amiről most meghallgatható a To Become Feathered című dal, amire egy szöveges videó is készült.

Tovább

MYRATH - Februárban jön a régóta várt új lemez

myrath.jpgA tunéziai Ez-Zahra városából származó Myrath régóta várt új lemeze "Legacy" címmel február 19-én jelenik meg Európában a Verycords gondozásában. Rajongói támogatással a lemez Believer című dalára videoklipet is forgatott a banda, aminek premierje január 30-án lesz. A hajtás után egy kis ízelítőt láthatsz belőle.

Tovább

BEGOTTEN SILENCE - Dalpremier: Massacre Instinct

Pénteken zúznak Budapesten a YUK-ban.

1898553_1098578960161996_2442716138298305715_o.jpg

A budapesti Begotten Silence bizony nem ma alakult zenekar, ugyanis 2010-ben kezdték az ipart és azóta számos neves rendezvényen megfordultak, mint például a méltán híres Stagediving fesztivál a Dürerben. Stílusát tekintve extrém metált játszanak a srácok, bár a profiljukon Bloodstained Melodeath olvasható, azt gondolom ez is találó...

Tovább

ABBATH - Dalpremier: Ashes Of The Damned

abbath_1.jpg

Az Immortal botrányosra sikeredett kettéválását követően Abbath énekes/basszusgitáros nem sokat tétlenkedett, hanem gyorsan összerántotta saját bandáját és január 22-én a Season Of Mist kiadó gondozásában meg is jelenteti bemutatkozó anyagát, mely szerényen az "Abbath" címre hallgat. Most egy újabb dalt hallgathattok meg a közelgő korongról.

Tovább
süti beállítások módosítása