FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

SIRENS CHANT - Dal- és klippremier: Losing Ground

2016. január 09. - bush69

sirens_chant.jpg

Hamarosan megjelenik a pécsi Sirens Chant "Tabula Rasa" című debüt EP-je. Meghallgatható a kislemez nyitó nótája, a Losing Ground.

facebook_png.png

Több, mint 2 és fél év telt el a Falling Constellation, az első és eddigi egyetlen publikus számunk megjelenése óta. Szeretnénk megkezdeni ezt az évet a hamarosan megjelenő "Tabula Rasa" EP-nk nyitószámával, mely a legfrissebben íródott dalunk, és mely a leginkább tükrözi a zenekar jelenlegi felállását, irányát.

Bár az igazi mérföldkő az évek óta készülő bemutatkozó lemezünk megjelenése lesz, számunkra mindenképp jelentős pillanat most ez, mert ezzel a számmal az utóbbi hetek, hónapok rengeteg munkájának a végére sikerül most pontot tennünk.

Szeretnénk a tőlünk telhető lehető legjobb lemezt elkészíteni, de most már nincs messze a vége, lassan tényleg az utolsó simításokkal is végzünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr148253890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása