FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

KELL A BARÁTSÁG! - 5 órás koncert Lőrincz Tibi megsegítésére

2016. szeptember 01. - bush69

lorincz_tibi_stress.jpg

Nemrégiben, egy sajtóhír kapcsán látott napvilágot a tény, hogy Lőrincz Tibi, a Stress frontembere igen nehéz anyagi helyzetben van. Ezért most összegyűlnek a barátok és pályatársak, hogy egy segélykoncert keretében megpróbáljanak Tibi életminőségén javítani.

A koncertre szeptember 9-én, a Trafik Klubban kerül majd sok, és a fellépők sorát olyan zenekarok erősítik, mint a Generális Rock Band, a HitRock, a Red Vision, a Siberia, az Udvarias Tömeggyilkos és a Zöld Csillag Jazz Kft. Vendégekben sem lesz hiány. Néhány dal erejéig csatlakozni a rendezvényhez Ádám Tamás (Stress), Csiga Sándor (BlackBox), Nagy Hunor Attila (Beatrice), Nagy Laci (Korál Forever), Magyari Bandi (Mr. Basary Group), Szaládi Carlo (Rebel) és Szűcs Kálmán (Pardon) is.

A koncerten, a GitárPont jóvoltából egy vadonatúj, 12 húros, akusztikus Washburn gitárra is lehet majd licitálni, melynek bevétele szintén Tibit illeti majd.

Esemény: https://www.facebook.com/events/261910724191951

A Stress frontembere, Lőrincz Tibi pár hónapja került kórházba, ahol sürgős szívműtéten esett át. Most a rajongók és a pályatársak segítségét kéri:

Kedves Rockerek, pályatársaim, drága Barátaim! Bizonyára többen is tudjátok, hogy kétszer születtem. A közelmúltban a színpadról szólított el az Úr, majd úgy döntött, hogy visszaküld közétek. Gyógyulásom óta a kórházban lakom, innen indulok minden koncertre és ide térek 'haza'. Ha innen kikerülök, nincs hová mennem. Úgy alakult a sorsom, hogy egy barátom által felajánlott garzonba tudok beköltözni. Egy lakásba, ahol nincs víz, fűtés és villanyáram. Egy lakásba, ahol még ablakok sincsenek. A barátomtól nem várhatok több segítséget, de tőletek talán igen. Lakhatóvá kell tennem a lakást, de szerény jövedelmem még ételre is kevés. Egyetlen szenvedélyem a rockzene. Kérlek Benneteket, hogy segítsetek szorult helyzetemben. Csak Istenben és Bennetek van minden reményem.

A felajánlásokat az alábbi számlaszámra tudjátok küldeni: 11773195-00329424

Barátsággal és köszönettel: Lőrincz Tibor énekes, Stress zenekar.

A GitárPont felajánlása Lőrincz Tibor énekes támogatására: egy vadonatúj, 12 húros, akusztikus Washburn gitár, a zenészbarátok által kissé összefirkálva. 2016. szeptember 09-én, a budapesti Trafik klubban tartandó barátságkoncerten még néhány további művész is alá fogja írni.

Kikiáltási ára, a hangszer bolti ára, azaz 80.000 magyar forint. A teljes bevétel Tibit illeti. Az ő kezébe kell majd leszámolni a pénzt. Aki a koncert napjáig legtöbbet ígéri érte, az viheti. Liciteket teljes polgári névvel, élő mobiltelefonszámmal és email-címmel a Barátságkoncert facebook-oldalán, nyilvánosan lehet megtenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr111669882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása