FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

CHARRED WALLS OF THE DAMNED - Dalpremier: The Soulless

Öt év után új album!

2016. augusztus 05. - bush69

charred_walls_of_the_damned.jpg

Öt év után új albummal tér vissza Richard Christy (Iced Earth, Death, Control Denied...) all-star bandája. Az új album "Creatures Watching Over The Dead" címmel szeptember 23-án jelenik meg a Metal Blade Records gondozásában. Itt az első dal.

facebook_png.pngA banda tagjai az utóbbi időben meglehetősen elfoglaltak voltak. Christy a Monte Pittman szólóbandájában játszott, Jason Suecof producerrel, aki a banda gitárosa is egyben megkomponáltak egy viking stílusú rockoperát "Majestic Loincloth" címen. A Testament és a Death zenekarokból ismert Steve DiGiorgio olyan előadók lemezein vendégszerepelt, mint az Ephel Duath, a Soen és a Memorain. Tim "Ripper" Owens (Judas Priest, Iced Earth, Yngwie Malmsteen) pedig új formációjával, a Project Rock-al foglalkozott.

charred_walls_of_the_damned_creatures_watching_over_the_dead.jpg01. My Eyes
02. The Soulless
03. Afterlife
04. As I Catch My Breath
05. Lies
06. Reach into the Light
07. Tear Me Down
08. Living in the Shadow of Yesterday
09. Time Has Passed

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr178948356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása