FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

TANKCSAPDA - Feldolgozáslemez novemberben

2016. július 13. - bush69

Novemberben dupla válogatáslemezzel jelentkezik a debreceni Tankcsapda zenekar. A törökbálinti SuperSize Recordingban készülő lemez kapcsán Fejes Tamás pólóiról már pár dal címe is ismert. Az egyik lemezen ők dolgoznak fel másokat, a másikon pedig őket dolgozzák fel mások.

Fejes mindegyik koncerten egy-egy ismert magyar rockdal címét (Egy kis anarchia - Auróra, Ítéletnap - Ossian, Nagyvárosi farkas - Beatrice) megjelenítő trikót viselt és már az is kiderült, hogy lesz Pokolgép, Kispál és a Borz, Omega, Illés, Hobo Blues Band és Charlie feldolgozás is a lemezen.

Egy valóban különleges, két CD-ből álló feldolgozáslemez készül a Tankcsapda "műhelyben"! Mások dalai tőlünk és a mi dalaink másoktól!

tankcsapda_kobor.jpg

Egy kis anarchia - Auróra

Ítéletnap - Ossian

Nagyvárosi farkas - Beatrice

A Jel - Pokolgép

Mindenki valakié - Charlie

Jövőből jövő lövő - Kispál és a Borz

Kőbánya blues - Hobo Blues Band

Életfogytig rock'n'roll - Omega

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr438885958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása