FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

THE VOID - Klippremier: Circle of Dreams

2016. július 09. - bush69

the_void.jpg

Kicsit csúszik a szegedi The Void következő nagylemezének megjelenése, de az idén 10 éves születésnapját ünneplő banda egy új klippel jelentkezett. A várhatóan szeptemberben megjelenő "Nullified" címre keresztelt lemezről itt az első dal.

facebook_png.pngA felvételeket és a vágást Sada Domonkos és Szemendrey István követték el. A hang pedig a mindig kiváló Black Hole Sound Stúdióban, a mindig kiválóan dolgozó Vári Gábornál készült!

A norvég Smash Fabric Records-al miért szűnt meg az együttműködés?
Azért szüntettük meg az együttműködést, mert gyakorlatilag csak annyi értelme volt norvég kiadónál lennünk, hogy elmondhattuk magunkról, hogy norvég kiadónál vagyunk, gyakorlati haszna szinte nulla volt. Cserébe viszont a befolyó online letöltési számokról sem kaptunk pontos képet, csak egy féléves statisztikát. Ennek fényében úgy gondoltuk, hogy vagy egy olyan dealt csinálunk egy kiadóval, akikkel a közös munka hozzáadott értéket is teremt mindkettőnk számára, vagy akkor a saját kezünkben tartjuk az egészet, ami persze sok munka, de legalább mindenre van befolyásunk (online fórumok, promóció, koncertszervezés, stb.). Ideje belátni, hogy egy zenekarnak már rég nem elég csak a zenéhez érteni...

 

Hol rögzítettétek a lemezt?
A lemezt a szegedi Black Hole Sound stúdióban rögzítettük Vári Gáborral, ahogy az összes eddigi lemezünket is. Nem tudunk nála jobb, a mi zenénket/stílusunkat jobban értő szakemberről ma Magyarországon, emellett hatalmas cimborák is vagyunk! Nem hinnénk, hogy be kell mutatni őt, jobbnál jobb anyagok születnek nála (Fish!, Angertea, Honeybeast, stb.).

 

A 2013-as "Unraveling" albumhoz képest milyen lesz az új anyag?
Komoly változás lesz az előző anyaghoz képest, hogy 7 húros hangszerre váltottam, ami F# hangolásban van, így sokkal súlyosabb témákat is tudunk írni. Emellett sokkal nagyobb teret kapnak az elektronikus dolgok is. Zenei stílust nem is nagyon tudnánk mondani, hogy mihez fog hasonlítani, mert nem is volt cél, hogy hasonlítsuk magunkat bárkihez. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem is lehet. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr848876410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása