FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

OSSIAN - Felvidéki koncert tavasszal

2016. január 13. - bush69

ossian_2015_december.jpg

Egy év után ismét Alistálra látogat a legendás Ossian zenekar. A bemelegítésről az ekecsi Paranoid (Felvidék) zenekar gondoskodik!

facebook_png.pngVarga Zolival megkezdődtek az Ossian "Fényárban és félhomályban" című új albumának felvételei. Várhatóan áprilisban jelenik meg a 11 vadiúj dalt tartalmazó új anyag.

A lemez címe tükrözni fogja azt a kettősséget, ami az Ossian eddigi 30 évét jellemezte: Fényárban és félhomályban. Szerveződik a turné, eddig 50 állomás van lekötve, de folyamatosan tárgyalunk újabb és újabb helyszínekről, idén szeretnénk a lehető legtöbb helyre eljutni kis hazánkban, Erdélyban, Felvidéken, Vajdaságban, Kárpátalján!!! Március ötödikén kezdünk Sopronban, a pontos listát február elején fogjuk kitenni!

2016. Március 19. | Alistál

Esemény: https://www.facebook.com/events/766981586767995

ossian_alistal_2016.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr658269022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása