FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

THIS GIFT IS A CURSE - Klippremier: Swinelord

2015. november 22. - Kovenant

tgiac.jpg

A svéd black/sludge metal csapat, a This Gift Is A Curse új albuma október 16-án jelent meg a Season Of Mist kiadó gondozásában "All Hail The Swinelord" címmel, melyről a Swinelord című nóta klipje meg is nézhető a hajtás után.

Tovább

PARADISE LOST - Klippremier: Victims Of The Past

paradise_lost.jpg

A brit Paradise Lost 2014 szeptemberében Plovdivban (Bulgária), egy ókori római amfiteátrumban lépett fel a plovdivi állami operaház szimfonikus zenekarával és a Rodna Pesen kórussal. Erről a buliról készült a "Symphony For The Lost" című DVD/CD koncertkiadvány is, melyet a Century Media a mai napon, november 20-án jelentet meg és melyről most a Victims Of The Past nóta élő felvétele tekinthető meg.

Tovább

AB/CD - Koncert Dunaszerdahelyen

ab-cd_zenekar.jpgMagyarország elsőszámú AC/DC tribute bandája november 20-án a dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Club színpadán lép fel. Az AB/CD legénysége már több mint egy évtizede hódol kedvencei előtt, s szórakoztatja a nagyérdeműt. Pénteken hatalmas rock 'n' roll buli várható, ahol fellép az ekeli Avalanche zenekar is.

Tovább

SING SING - Szombaton a Barba Negrában!

sing_sing_zenekar_2015.jpg2013 óta ismét aktív az immáron az Irigy Hónaljmirigyből jól ismert Sipos Tamás vezette zenekar, ám évente csupán pár koncertet adnak, így a Sing Sing fellépései valóban igazi kuriózumnak számítanak minden egyes alkalommal. „Nem kell nekem más, csak életfogytig rock'n'roll.” - foglalta össze annak idején esszenciáját a banda, és ez a mai napig nem változott, a korábbi nagy slágerek mellett azonban új szerzeményeket is produkált már az új felállású formáció, így november 21-én minden bizonnyal azok közül is felcsendül majd pár a Barba Negrában is.

Tovább

MTB (Maiden Tribute Band) - Ingyenes koncert Párkányban!

mtb_maiden_tribute_band.jpgA 2012-ben alakult révkomáromi MTB (Maiden Tribute Band) zenekar péntek este (november 20.) a párkányi Underworld Pub - V2-ben lép fel. A buli ingyenes! A Wisdom zenekar egykori énekesét és az ex-Kerecsen tagjait is soraiban tudó Iron Maiden klasszikusokat játszó banda este kilenc órakor lép a színpadra.

Tovább
süti beállítások módosítása