FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ROAD - Teltház lesz a Barba Negrában!

2015. november 19. - bush69

road_2015_poster.jpgVadiúj stúdióalbuma megjelenésének napján, november 20-án tér vissza a Barba Negra Music Clubba a Road, egy nagyszabású rock n' roll partival, melyre már a múlt héten minden jegy elkelt. A csapat az év elejétől dolgozott a korongon, mely a "M.A.T.T." címet kapta.

facebook_png.png„Idén februártól írogattuk szép lassan, megfontoltan, lazán a dalokat. Aztán úgy egy-másfél hónapos periódusokban megjelentünk a Zolinál (Varga Zoli, Super Size Recording), és akkor 3-4 nap alatt feltoltunk 3-4 dalt. Aztán haza, és dalírás folyt.köv. Aztán megint stúdió, ismét pár dal és újra haza. Szeptemberig játszottuk ezt az ingázós ügyet. Nagyon izgalmas és számunkra inspiratív munkamódszer volt.” -mesélte a dalok születéséről a domoszlói banda frontembere, Molnár Máté.

● 2015. november 20.
● ROAD ● M.A.T.T. - Lemez megjelenés és Lemezbemutató Nagykoncert!
● Barba Negra Music Club (Budapest XI., Prielle Kornélia utca 4.)
● Kapunyitás: 20.00

Tervezett Program:

20:20 - PsychoganG
21:20 - Magor
22:20 - Road

Minden jegy elfogyott!

Esemény: https://www.facebook.com/events/398723450317891

 „Ami pedig az albumot, a végeredményt illeti, a Borbás Robi által megrajzolt borító grafikával ellentétben pont olyan színes, izgalmas és sokoldalú, az egész, mint maga az a 7-8 hónap felvétel...Egyfajta folytatása ez az album a korábbiaknak, és egyfajta megújulása is bennünk a régi-új gondolatoknak. Egy valamiben biztosak vagyunk, hogy ezek a dalok most azon túl, hogy megmutatják hol tartunk, kik vagyunk, milyen korszakunkat éljük éppen, még üzennek is a hallgatóknak. Mégpedig azt, hogy telis-tele vagyunk új, izgalmas, tartalmas és őszinte ötletekkel, gondolatokkal. Még csak most kezdődik igazából minden…” -folytatta Máté.

A várva-várt fővárosi koncert előtt az énekes a zenekar eszenciáját is megfogalmazta a Rockstar Magazin kérdésére: „Többnyire egyszerűn és ösztönből cselekedtünk mindig is. Az utóbbi években viszont, ahogy egyre inkább belekerült a nagybetűsbe, határozottan hasznos volt elővenni a fejünket is. Mostanság azért nem árt előre is gondolkodni, tervezni, számolni, na persze csak addig, amíg fel nem megyünk a színpadra. Ott azért könnyen és gyorsan elveszítjük a fejünket, elragadnak az érzelmek, visz magával a zene és közönség, de ez számunkra így is van rendjén. Mindennek megvan a helye és ideje. Kellenek józan, átgondolt, megtervezett pillanatok és kell az, hogy ösztönből, zsigerből, gondolkodás nélkül történjenek meg körülöttünk a világ dolgai. Ez lehet a különleges eszenciája számunkra az egésznek, és ezért élvezzük máig ugyanolyan izgalommal és örömmel!"

road_m_a_t_t_borito.jpg

 

1. Kettő bennem az én | 2. M.A.T.T. | 3. Húzom a kardot | 4. Túlzó kámfor illat | 5. Zsák a foltját | 6. A jó reménység foka | 7. Kígyóméreg | 8. Lopott ezüstkanál | 9. Csillag lennék | 10. Egy család vagyunk (Veletek)

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr128091808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása