FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ANNIHILATOR - Itt az új klip, koncert az A38 Hajón

2015. október 06. - bush69

annihilator_2015.jpg

"Suicide Society" címmel szeptember 18-án jelent meg a kanadai Annihilator legújabb nagylemeze. Az 1984-ben alapított banda Budapesten is bemutatja az új nótákat: október 19-én az A38 Hajón csípheted el őket! A koncerten az ausztrál Harlott és a kaliforniai Archer pörgeti fel a hangulatot. Snap című dalukra elkészült az új klip. A legendás csapat 15. lemeze teljes egészében meghallgatható az UDR Music jóvoltából.

facebook_png.pngJeff Waters újra átvette az énekesi posztot miután Dave Padden 11 év után elhagyta a zenekart, hogy családjára fordíthassa minden idejét. Az európai turnén Mike Harshaw dobos, a veterán basszusgitáros Cam Dixon, valamint egy új gitáros, Aaron Homma kísérik Waters-t.

A lemezről itt írtunk kritikát.

Esemény: https://www.facebook.com/events/310964065694680

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr677912076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása