FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

HÉTKÖZNAPI CSALÓDÁSOK - 25 éves születésnap, új lemez, újrakiadások, turné

2015. szeptember 15. - bush69

hetkoznapi_csalodasok_25_eves_szuletesnap.jpeg

Idén 25 éves a HétköznaPI CSAlódások. Ezt több dologgal is megünnepli a csapat. Először is egy új, 10 számos, "Pont" című albummal. Különlegesség, hogy a lemez munkálataihoz és a hozzá készülő klipekhez először vesz igénybe a zenekar közösségi gyűjtést. És a jelek szerint, az együttes facebook oldalán meghirdetett akció nagy sikerrel működik. Az október 12-én, hétfőn napvilágot látó albumhoz már el is készült az első szöveges videó, a Fekete gyémánt című dalhoz.

facebook_png.pngÍme az első új dal a lemezről, és a hozzá készült szöveges videó. A dal aktualitását a szeptember hatodikai országos Bányásznap adta. A szám zenéje észt barátaink, a The Tuberkuloited Lilleke rohus című dalának alaposan áthangszerelt, feldolgozott változata, a szöveg pedig az eredetitől teljesen eltérő, igazi picsás alkotás. Nagy-nagy köszönet Barczi Andrásnak (Mechanical Melon) a videó készítőjének, Peti Andrásnak a hangfelvételért (Cett hangstúdió), és persze nektek, azaz a közönségnek az eddigi támogatásért! A videót sajnos hibás forrásanyagok és kisebb elírások miatt újra kellett töltenünk a youtube-ra, de ezúttal már minden a helyére került.

A következő új dal és szöveges videó megjelenését 09.28.hétfőre ígéri a banda. Az első klipet pedig a megjelenés napjára. Ugyanakkor az új lemezzel egy időben újra kiadásra kerül az összes eddigi HétköznaPi CSAlódások lemez, videó és elpotyogtatott dal is, tehát az elmúlt 25 év teljes munkássága!

Természetesen nem maradunk a negyed évszázados fennállást megünneplő születésnapi koncert nélkül sem! Annak helye és ideje: 2015.11.14.szombat, Budapest – Dürer Kert

Esemény: https://www.facebook.com/events/1559321090974510

A zenekar eddigi pályafutásának legfontosabb koncertjére kerül sor, ennek szellemében készülünk rá. Lesz hosszú program, meglepetések, ősszerzemények, ritkán játszott dalok, új album, vendégek, felvétel, stb. Ahogyan azt kell, de csak úgy picsásan! ;)

És az este másik különlegessége, hogy a punkok körében anno nagy népszerűségnek örvendő 193. Cella is összeáll erre az egy alkalomra, hogy betöltse a vendégzenekar szerepét. hetkoznapi_csalodasok_25_tour.jpeg

Természetesen turné is lesz, aminek egy része, a nagy sikerű, immár harmadik körét futó PUNKhenger turné lesz, olyan bandákkal közösen mint az ugyancsak új lemezzel jelentkező Prosectura, vagy a feltámadt ETA, illetve a pécsi Dirty Dawn. Ahogyan a hivatalos zenekari történet mondja, 1990 novemberében négy kocsmatöltelék az egyik pécsi krimóban elhatározza, hogy punkzenekart alapít. Így is lett. És akkor, most már elmondhatjuk, mindez 25 éve történt és Pont.hetkoznapi_csalodasok_pont.jpg

1. Pannon Troll Rock 'n' Roll
2. Negyedszázad lázad
3. Fekete gyémánt
4. Nu Págágyi!
5. Bebaszunk
6. A 3 millió koldus országa
7. Agymosott
8. A karaván halad
9. Abszurdisztán
10. Pont

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr87790350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása