FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

THE MORNING STAR - Megjelent és szabadon letölthető az új album

2015. szeptember 03. - bush69

the_morning_star.jpgMegjelent a dunaújvárosi The Morning Star harmadik nagylemeze. Az "Eleve" címre keresztelt korongon nyolc dal kapott helyet, köztük egy Ákos feldolgozásdal is. Szabadon letölthető mp3-ban, a zenekar Bandcamp és Soundcloud oldaláról, valamit YouTube és Facebook oldalán meghallgatható.

facebook_png.pngLegújabb albumunk dalírásának közvetlenül az után nekiálltunk, hogy az utolsó hangzóanyag napvilágot látott. Nálunk elég nehéz szülések a végleges dalok, elég sokat formálódnak mire utolsó ruhájukba öltöznek. 8 dalt írtunk az új koronghoz. Kicsit letisztultabb képet mutat a zenekarról az előző munkánkhoz képest, jobban akartuk vegyíteni a prog és a death metal vonalat. Elég közel sikerült kerülni ahhoz, amit előzetesen elképzeltünk. Ismét vettünk fel feldolgozást a lemezhez (Ákos – Majom a Ketrecben), valamint készítettünk egy teljesen magyar nyelvű dalt is (Nárciszkép). Egy már meg lévő angol nyelvű dal, magyar változatát, egy teljesen eltérő szöveggel. Helyet kapott még egy akapella- törzsi track, és egy akusztikus dal is, pihentetőnek a zúzások közepette és más műfajjal flörtölés gyanánt.

A felvételeket 2015. júniusban a dobokkal kezdtük, az LV. Hang Stúdióban Gaál Csaba és Nóniusz Gábor irányítása mellet. A gitárokat, basszusgitárt, a végleges keverést és a masteringet az AREA 3X3 stúdió műhelyében Mikk végezte, a produceri feladatokat is ő látta el. Az ének felvételekhez pedig ismét Nóniusz Gáborhoz mentünk a Bresaola Stúdióba.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr517756522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása