FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ØRDØG - Klippremier: Natasa

2015. június 30. - bush69

_rd_g_front.jpgMég tavaly novemberben jelent meg a Superbutt romjain, az annak eltérő koncepciójaként reinkarnálódott Ørdøg zenekar bemutatkozó albuma a Hammerworld magazin CD-mellékleteként, a Hammer Records gondozásában. Vörös Andrásék most a 2000-es évek második felének Superbutt felállásával folytatják, méghozzá kizárólag magyar nyelvű dalokkal, egyfajta modern hard rock stílusban mozogva.

facebook_png.pngA hangsúly a magyar szövegeken van: az Ørdøg egy olyan hatalmas fába vágta a fejszéjét, melyet nem is sikerült egyetlen csapással ledöntenie. A fejsze egy kicsit bele is akadt a törzs göcsörtjeibe, de a csapat kísérlete annyira egyedülálló és heroikus, hogy maga a próbálkozás önmagában dicséretes, függetlenül a kicsit felemás eredménytől.

A lemezről ITT írtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr837585642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása