FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

MYSTERY GANG - Az A38 Hajó tetőteraszán

2015. június 18. - bush69

mysterygang-2014.jpg

Ha nyár, akkor forró éjszakák, rock and roll, és egy őrületes rockabilly party! Mi lenne hangulatosabb annál, hogy mindennek egy hajó, nevesítve az A38 Hajó szolgáltatja a helyszínt? Fedélzetén a Mystery Gang, akik „ördögi ritmussal” adják az ütemet. Gyere, és táncolj velünk, éld át milyen egy igazi rockabillys „bűnös éjszaka”.

facebook_png.png

A koncerten a zenekar első éveinek angol nyelvű dalai mellett megszólalnak a legutóbbi, ’Hello, Hello! címet viselő nagylemez slágerei, de ráadásként a banda új számaival is szolgáltatja majd a talpalávalót. A zenekar mellett ezúttal is feltűnik a fúvós szekció, akik egyébként egyre több helyen kísérik a triót, színezve ezzel a dalok ízvilágát, amelybe te is belekóstolhatsz július 11.-én, az A38 Hajó tetőteraszán.

Jegyek elővételben már kaphatók!
http://www.a38.hu/hu/jegyvasarlas/program/mystery-gang

Esemény: https://www.facebook.com/events/1611764439069402

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr907555018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása