FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

CRAZY SUMMER ROCKFEST - Idén újra a Crazy Mamában

2015. június 14. - bush69

crazy_summer_rockfest_3.jpg

Ha június utolsó hétvégéje, akkor Crazy Summer Rockfest a Crazy Mamában! Az immáron több éves hagyományt folytatva, június 26-án és 27-én ismét remek zenekarokkal népesül majd be a Crazy Mama szabadtéri színpada.

Az első napon elsősorban a tribute zenekaroké a főszerep, hiszen ott lesz a Manomore (Manowar Tribute), a Judas Best is érkezik a Judas Priest legnagyobb slágereivel, és a Maiden fanoknak zenél majd az Iron Inside. Az estét a Score zenekar nyitja. Másnap, június 27-én, a nemrégiben új lemezzel előrukkoló End of Paradise, a kétlemezes Cherokee, az idén 15 éves Invader, és a fiatal, de nagyon energikus Eye For I csap majd a húrok közé. A mulatság mindkét nap este 8-kor kezdődik, és a belépő 1000/nap lesz.

Esemény: https://www.facebook.com/events/620624028083003

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr217542080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása